Se kontrol rapport her
Udskriv
Sitemap
Velkommen til Midtjysk Vildtfarm - gå til forside
DK
UK
DK
Uk
Print

Tarteletter med agerhøne og svampe

1 agerhøne

150 g. champignon eller anden svamp

½ dl. hvidvin

1 dl. fond

1 dl. fløde

30 g. smør

40 g. mel

hvidløg

salt, peber

lidt grønsager, porrer, selleri, gulerod

 

1 agerhøne sættes over at koge - simre - med lidt grønsager til fond. Når kødet er mørt tages fuglene op. Kødet pilles af og skæres i småtern.
 
De rengjorte svampe deles og skæres i samme størelse som agerhønsekødet og sauteres i 30 gram smør. Herover drysses melet og der tilsættes, under stadig omrøring, hvidvin, fond og fløde. Kødet kommes i opbagningen og smages til med salt og peber samt meget lidt hvidløg. Dette giver smag af champignon, såfremt det anvendes med forsigtighed.
 

Anrettes i forvarmede tarteletter og drysses med lidt hakket persille.