Se kontrol rapport her
Udskriv
Sitemap
Velkommen til Midtjysk Vildtfarm - gå til forside
DK
UK
DK
Uk
Print

Opskrifter

Alt fuglevildt skal rengøres omhyggeligt.

 
Fuglene skal brunes jævnt over det hele, hvilket må gøres varsomt. Stik aldrig i kødet med en stegegaffel under tilberedning. Hertil er en jerngryde nok det bedste. Sørg for at der er væske ved fuglene eller dæk dem til med stanniol under stegning, så de ikke bliver tørre og kedelige.
Er man i tvivl om fuglene er møre, kan man klemme eller lirke lidt ved låret og derved føle om de er færdigstegte. Kødet skal slippe let.
 
Agerhøns skal stege min. 2-3 timer. Giv dem hellere lidt længere end risikere at de ikke får nok.

I øvrigt er agerhøns en meget fin spise og er mager og særdeles velsmagende.

 

God appetit!